EN MILJÖ FRI   FRÅN NARKOTIKA
- VÅRA HUNDAR SÖKER!
Vi på Anderssons Svets & Smide AB erbjuder nu även företag och skolor och privatpersoner konsultverksamhet inom sök med hund efter narkotika. Arbetet är förebyggande och ett kompliment till företag, skolor och HVB hem för att säkerhetsställa din arbetsmiljö.
Narkotika- och vapenanvändningen är ett växande problem i Sverige.
Trots att Polisen och andra myndigheter arbetar aktivt och systematiskt med att minska den illegala importen och användningen saknas resurser. 

Det finns många miljöer som svenska myndigheter inte har möjlighet att prioritera - där kan vi erbjuda hjälp!

Vad gör vi?
Vi har resurser och kompetens att hjälpa till där behovet är stort men hjälp saknas.
Våra specialistutbildade hundar söker av och säkerställer att din arbetsmiljö är narkotikafri.

Skola:
Vi hjälper er skola att skapa en drogfri miljö, både för elever och personal.
 
Genom att göra regelbundna hundsök hittar vi tidigt individer som behöver hjälp.
Arbetet försvårar även försäljning och förvaring av droger i lokalerna och utemiljöerna.
Genom att sätta in rätt insatser tidigt ökar dessutom chanserna att stoppa problematiken i tid.

Kontakta oss så utför vi preventiva genomsök på avtalad tidsintervall och kan även tillhandahålla dekaler, som informerar om att lokalerna genomsöks av narkotikasökhundar.
Platsen blir då också oattraktiv att söka sig till för individer med narkotikaproblematik.
Vi arbetar under sekretess och du väljer nivån av diskretion!

Företag:
Droger är ett kostsamt problem på ett företag.
Samtidigt är problemet mycket enklare att förebygga än att åtgärda.

Med proaktiva insatser och regelbundna hundsök i era lokaler, placering av dekaler ser vi till att ni får en drogfri miljö att arbeta i. Dessa insatser är centrala för att tidigt fånga upp ett missbruk och därmed undvika ökad frånvaro, olyckor och stölder. Tidig upptäckt och tidiga insatser ökar även möjligheterna och chanserna för en lyckad rehabilitering.
Dessa insatser förebygger också att personer med en missbruksproblematik söker sig till er arbetsplats och era lokaler.

Kontakta oss så utför vi preventiva genomsök på avtalad tidsintervall och kan även tillhandahålla dekaler, som informerar om att lokalerna genomsöks av narkotikasökhundar.

Vi arbetar under sekretess och du väljer nivån av diskretion!

fastigheter:
De flesta fastighetsägare kan vittna om att deras personal har hittat droger och missbruksverktyg i allmänna utrymmen som källare, vind och parkeringsgarage.
Problemet finns även på fastighetshetens närliggande ytor, som lekplatser, gårdar och grönområde. För att undvika att upptäckas med droger undviker personer med en missbruksproblematik att förvara narkotikan hemma i bostaden. I stället förvaras drogerna i de allmänna utrymmena runt sin bosta. Målet är att försvåra för polisen att binda drogerna till ägaren. Detta skapar ett trygghetsproblem för de boende och ett arbetsmiljöproblem för personalen.

Vi tillhandahåller regelbundna narkotikasök och dekaler. Detta ger er personal och era hyresgäster en trygghet som bör finnas i en fastighet.
 
Vi arbetar under sekretess och du väljer nivån av diskretion!

Följande fina recension fick vi från RFHL:
”Vi på Riksförbundet RFHL är mer än nöjda med besöket från Anderssons Specialsök9. Vi hade begärt en genomsökning efter narkotika i våra lokaler efter ett inbrott där inbrottstjuvarna lämnat efter sig(tappat) narkotika som vi hittade och slängde. Men för att vara 100% säkra på att det inte fanns något kvar i lokalen så anlitade vi Anderssons Specialsök9. Anderssons Specialsök9 kom hit med två stycken hundar och gjorde ett utomordentligt jobb, noggrant och metodiskt. De sökte igenom varenda skrymsle och vrå och deras hundar reagerade också på de platser där vi vet att inbrottstjuvarna tagit i. De hittade även en påse med ett vitt pulver i som vi visste innehåll bikarbonat men de hade med sig ett fält test och testade det för att vara på den säkra sidan. Efter söket fick vi en utförlig rapport om var de sökt, vad som hittades etc. Vi vill rikta ett stort tack till Maria och Benke samt hundarna Mac och Signe. Vi kan varmt rekommendera Anderssons Specialsök9 till alla som vill ha en arbetsplats, skola, lekplats, källare eller annat utrymme fritt från narkotika, vapen och sprängämnen.
Stort tack från oss på
Riksförbundet RFHL”


Vi fick ett finfint besök av Signe, Mac och Tai som fick träna sina nosar så länge de ville hos oss. Otroligt engagerade förare som berättade och visade på ett lugnt och kunnigt sätt.
Stolt över att vara vovvarnas nya träningsarena och hemmagym! Känns väldigt tryggt att veta att våra medlemmar har en drogfri miljö att träna i.
/Tina Hagström, verksamhetschef Friskis&Svettis Åkersberga

"Professionella och väldigt trevliga hundförare som gjorde metodiska sök på anvisade platser i skolan. Vi är mycket nöjda över deras arbete och kommer utan tvekan att bjuda in de igen för att fortsatt bygga upp ett samarbete.
/Uppsala yrkesgymnasium Ekeby"

”Väldigt trevligt bemötande och ett proffsigt intryck. Ni var mycket tillmötesgående och sökte på de platser som vi önskat. Upplevde att det var välorganiserad och noggrant letade igenom utrymmena. Tack så mycket!/gymnasieskola i Sverige”

"Vi vill starkt rekommendera dessa hundekipage. Genom vårt samarbete har den narkotika som tidigare hittats i skolans närområde helt försvunnit. Samarbetet med dem har också hjälpt oss att arbeta mer förebyggande. De är dessutom utomordentligt trevliga och service minded, både de tvåbenta och de fyrbenta - de senare är också enormt söta.
Anonymt högstadium i Norra Storstockholm "

"Det kändes mycket tryggt med den genomsökning som gjordes av vår skolgård med dess skrymslen och vrår. Trevliga hundförare som var öppna för att berätta och visa hur de arbetade och tränade sina hundar.
Just idag kan jag vara säker på att vi inte har varken narkotika eller vapen på skolgården. Bara det att hundförarna med sina arbetskläder och hundar befann sig på skolområdet visade sig ha en ”avskräckande” verkan.
De är varmt välkomna att komma och öva hos oss igen.
Jenny, rektor, Österåker"

"Professionella hundar med förare som sökte igenom hela skolan både inne och ute./rektor i en skola i Stockholm"

Vilka är vi?
Anderssons Specialsök samarbetar med andra utbildade sökekipage runt om i
sverige. Vilket gör att vi kan erbjuda våra tjänster i nästan hela Sverige.

Såväl hundarna som hundförarna har gått en ettårig yrkesutbildning. Efter avklarad utbildning är förare och hundar därefter godkända att genomföra förebyggande sök i skolor, på arbetsplatser, på behandlingshem och i privata miljöer.

Hundarna tränas regelbundet inom specialsök för att säkerställa att hundförare och hund har den kvalitét som vi eftersträvar.

Vill du skydda din omgivning – kontakta oss!

Kontakt
Anderssonsspecialsök
Maria A Henningsson
E-post: maria@anderssonssmide.se
Telefon: +46 70-755 44 09
Facebook: Anderssons Specialsök