"Vi är väldig nöjda med det räcke och det jobb som Anderssons Smide har gjort på vår väderkvarn. Toppen resultat och service Madde & Tomas"


"Vi är jätte nöjda med det fina räcket och grind runt vår nya altan. Räckena blev precis som vi tänkte oss klassiska underbart vackra. Utförda av kunnig personal och ett mycket trevligt bemötande. Smidesräcke är överlägset bäst, lite underhåll, blir vackrare ju äldre det blir och Anderssonssmide vet hur man gör räcken efter kundens önskemål!/ Nöjd kund"

”Vi kan varmt rekommendera F. Anderssons Svets & Smide AB. De gjorde ett mycket fint arbete med ett trappräcke för ett par år sedan och vi tvekade inte
när vi behövde nytt räcke till balkongen. Allt har förlöpt mycket väl med trevlig och professionell
personal och hantverkare. /Lasse”


F. Anderssons smide gjorde förstärkningsarbeten och en bärande stålkonstruktion som kunde avlasta och ersätta den gamla undermåliga i trä som fanns i våran källare.
De gjorde ett gediget jobb med förtillverkning och sedan montage på plats. Det fungerade mycket smidigt och vi är mycket nöjda med resultatet.
En komplett lösning där vi inte behövde administrera något från att de tog på sig jobbet kändes väldigt skönt då man har nog med annat att tänka på.
Ida

Efter utbyggnad av vårt egnahemshus i Norra Ängby var ett smidesräcke det sista som skulle på plats.
Efter att själv ha funderat på rätt utseende togs kontakt med Maria och kollegorna på Anderssons smide.
 
Utefter mina egna idéer och exempel i grannskapet så tog Anderssons fram en tydlig måttsatt skiss och därefter färgprov utefter
färgsättningen på våra fönsterbågar. Även detaljer som infästning i trappa var genomtänkt.
 
Vi beställde efter skissen och resultatet blev precis som vi tänkt. Vi är jättenöjda och även ett extra plus till bra bemötande, och tydliga besked och
snabb leverans/montage. Det märktes att Anderssons kan det här med smide och även att de har en bra kundprocess och de verkar dessutom ha det roligt på jobbet.
 
Johan Einarsson
Norra Ängby

Vi är verkligen supernöjda med ”fönstret”.
Stort tack för all hjälp, ert proffsiga bemötande och snabba leverans.
Vi rekommenderar er varmt!/Petra

Vi är mycket nöjda med renoveringen av vår gamla grind./Maria

"Lämnar alla min marina svetsjobb till Anderssons Svets & Smide AB. Alltid snabba leveranser och välutförda arbeten. - En bra samarbetspartner// Wistedts Marin"

”Jag är jättenöjd med mitt vackra trappräcke, som blev precis så bra som jag önskat. Jag uppskattar verkligen den höga yrkesskicklighet och trevliga bemötande jag fått del av. /Lillemor”

Vi är mycket nöjda med Anderssons Svets & Smides arbeten, detta är ett av de arbeten som de utfört till oss, snyggt !/ Per Österåkers Kommun

"Lådorna blev precis så som vi önskade och vi är mycket nöjda./Britt"

Tyska Skolan bedriver sin verksamhet i gamla, kulturskyddade lokaler. När vi nu behövde göra några smidesjobb anlitade vi Anderssons Smide. Deras arbete var ett rent hantverk och de nya smidesjobben passar utmärkt in i vår 150 år gamla miljö. Vi vet nu vem vi vänder oss till för framtida professionella smidesjobb.